nieuwsbrief mei 2018
nieuwsbrief mei 2018
nieuwsbrief mei 2018

Mindfulness

Vorige week woensdag, 9 mei 2018, hebben Evelin en Francis de training: Mindfulness afgesloten en zijn nu gecertificeerd om Mindfulness trainingen te geven aan kinderen.
Op 18 mei geven wij van 18:30 uur tot 19:30 uur een gratis proefles voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Waar: Sporthal Molenbroek, Sportlaan 5 te Gemert. Bij binnenkomst meteen linksaf afslaan en je loopt dan de Dojo in waar de training wordt gegeven.

Trek gemakkelijk zittende kleding aan. En meld je even aan.

 

Rots en Watertraining ChillaX

Op vrijdag 18 mei start er een training Rots en Water ChillaX voor kinderen in de middenbouw basisschool. Deze groep zit vol.
Op woensdag 23 mei start er ook een training Rots en Water ChillaX voor de bovenbouw.
Bij evelin@2pauwer.nl kun je informeren naar een plekje om deel te nemen. Deze training is op de woensdagen van 17:00 uur tot 18:00 uur

 

Vriendencoach

Misschien heb je al eens gelezen over het project: Vriendencoach. Samen met andere organisaties zijn we hierbij betrokken en zetten we ons in om eenzaamheid bij jongeren tegen te gaan. Er wordt gekeken of jongeren die zich inschrijven mogelijk een klik met elkaar kunnen hebben en onder leiding van de ouders wordt het contact aangegaan en uitgebreid. De Vriendencoach is een bemiddelaar en is een project van Lisa van Leuken. Voor vragen of interesse kun je contact met ons opnemen.

 

Kwaliteit borgen

In de persoonlijke gesprekken ervaren cliënten dat we veel waarde hechten aan kwaliteit. De lijntjes zijn kort en we betrekken het hele systeem rondom de cliënt bij de begeleiding. Uiteraard in overleg.
Daarnaast voldoen we ook aan wettelijke eisen. Zo zijn we ingeschreven bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, bij de beroepsvereniging BPSW en hebben we een contract met Peelgemeenten, Helmond en Eindhoven en bieden we ondersteuning in het kader van de Jeugdwet en WMO. Jaarlijks updaten wij onze kennis door het volgen van trainingen, workshops, studies ed.

 

Brainblocks

Evelin en Francis zijn beiden gecertificeerd om Brainblocks in te zetten bij de begeleiding. In de afgelopen jaren heeft Brainblocks ook ontwikkelt en nieuwe kennis en toepassingen  verworven. In het najaar van 2018 staan we al ingeschreven voor het volgen van een 3 daagse training.

 

De laatste maanden was het wat nieuws in de vorm van een Nieuwsbrief stil.

 

Ook voor ons geldt dat we keuzes moeten maken en onze eerste prioriteit ligt bij verbinding met de cliënten en hun systeem, daar ligt onze passie.

Daarnaast wordt er administratief veel van ons gevraagd en zijn we druk geweest met het in orde maken van alle zaken rondom de AVG= Algemene verordening Gegevensbescherming.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en om die reden zetten we ons ook in omdat wettelijk gezien allemaal goed in orde te hebben.

 

Nieuw op onze site is de Privacy Policy daar kun je ten allen tijden lezen welke gegevens wij van u verzamelen en met welk doel.

error: