Coaching & Kindercoaching

Als kinderen klachten /problemen hebben dan kan dat komen omdat ze ergens niet goed meer voorzien worden in hun werkelijke behoeften. Wij gaan er vanuit dat er in feite niets mis is met het kind. Ze worden ergens niet goed gezien, niet goed gehoord of niet begrepen. Dat geeft het kind een onveilig gevoel.

Wij kijken met ons hart en zonder oordeel naar het kind. Het kind mag er helemaal zijn. We laten kinderen vertellen en nemen ze serieus. Belangrijk om ook samen met ouders en eventueel leerkrachten te kijken of ze hun verwachtingspatroon losser kunnen en durven laten zodat de weg voor het kind, om zichzelf te mogen zijn, open is.

Als volwassenen klachten/problemen hebben dan kan dat komen omdat ze ergens niet goed meer voorzien worden in hun werkelijke behoeften. Door de verwachtingen die de omgeving van je heeft kun je van de essentie van jezelf wegraken. Dat veroorzaakt instabiliteit en dat kan zelfs zodanig last veroorzaken dat je de positiviteit in het leven kwijtraakt. In een coachingstraject krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen, behoeften en gaan we oplossingsgericht aan de slag.

Wij geven geen vis maar de hengel waarmee je vele vissen kunt vangen

error: