Francis Jochems

img_4110-845918Na 27 jaar werken in onderwijsland volg ik nu mijn eigen weg en werk ik volledig voor ons bedrijf 2Pauwer.
Mijn passie is het werken met kinderen en volwassenen vanuit de gezamenlijke visie: Dat wat gebeurt is een gegeven maar hoe ik daar mee om ga is aan mij. Ik luister naar de mens/ kind en ondersteun hem/haar in het vinden en benutten van zijn/haar kracht paintballteam.ro.

In mijn loopbaan heb ik diverse functies vervuld. Zo was ik groepsleerkracht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar op regulier basisonderwijs, groepsleerkracht speciaal onderwijs aan zeer moeilijk opvoedbare kinderen en leerkracht Jenaplan onderwijs. Ook heb ik de functie vervuld van intern begeleider op de basisschool en coördinator van Weer Samen Naar School, de voorloper op passend onderwijs. Als ambulant begeleider ben ik enkele jaren werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs. Daarna ben ik als gedragsspecialist werkzaam geweest bij het orthopedagogisch en didactisch centrum van de Petrus Dondersschool te Gemert.  Dit alles maakt dat ik bij ondersteuning ook kan putten uit de kennis die ik heb door praktijkervaring.

Ik heb in mijn loopbaan diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Daardoor heb ik nu een goed gevulde rugzak ten aanzien van kennis en ervaring op het gebied van gedragsproblematieken en hoe daar mee om te gaan.

Het volgen van diverse coaching opleidingen en de opleiding Practitioner Neuro Linguistisch Programmeren hebben mij er van overtuigd dat elke persoon zelf invloed heeft op zijn eigen welbevinden. Elke persoon veel kracht en liefde in zich heeft maar niet altijd de mogelijkheid of omstandigheden heeft om dat te ervaren of te voelen. Ik vind het bijzonder als ik in een proces daar naar toe mag en kan ondersteunen.

Uit enthousiasme over de effecten van de psychofysieke training Rots en Water heb ik, samen met Evelin, besloten om deze trainingen te gaan geven in Gemert en omgeving. Zelf heb ik alle trainingen op dit gebied gevolgd en wil ik graag de positieve effecten laten ervaren door veel meer mensen.

Ik merk dat het fysiek aan de slag gaan een positieve invloed kan hebben op lichaam en geest. Met weinig inspanning, veel plezier en in een veilige setting helpen wij je om weer in je kracht te komen.

Het geeft mij een heel goed gevoel dat ik al deze dingen mag en kan doen. Daarin heb ik ook de steun en liefde van mijn man en 2 dochters. Ik geniet enorm van ons gezin, doe aan hardlopen en poweryoga. En geniet van de vele leuke dingen die op mijn pad komen.

Een reis van duizenden kilometers begin je met een eerste stap

error: